AOV Akronim

AOV

AOV nyaéta akronim pikeun Nilai Pesenan Rata-rata.

Métrik pikeun nyukcruk rata-rata jumlah dolar anu dibalanjakeun unggal waktos palanggan nempatkeun pesenan dina situs wéb atanapi aplikasi sélulér. Pikeun ngitung rata-rata nilai pesenan perusahaan anjeun, kantun bagikeun total pendapatan ku jumlah pesenan.

sumber: Optimizely