AR Akronim

AR

AR teh akronim pikeun Augmented kanyataanana.

Téknologi anu superimposes pangalaman maya-generate komputer dina pintonan pamaké ngeunaan dunya nyata, sahingga nyadiakeun tempoan komposit.