Akronim ARPA

ARPA

ARPA nyaéta akronim pikeun Panghasilan Rata-rata Per Akun.

Ieu mangrupikeun angka anu kalebet jumlah rata-rata pendapatan bulanan dina sadaya akun, ogé katelah MRR.