ASIN Acronyms

ASIN

ASIN nyaéta akronim pikeun Nomer Idéntifikasi Standar Amazon.

Identifier unik tina 10 hurup sareng / atanapi nomer pikeun produk anu ditugaskeun ku Amazon.com pikeun idéntifikasi produk dina situs e-commerce na. Pikeun buku, ASIN nyaéta ISBN.