Akronim ASO

bintana

ASO nyaéta akronim pikeun Optimasi App Store.

Kombinasi strategi, alat, prosedur, sareng téknik anu dianggo pikeun ngabantosan aplikasi sélulér anjeun langkung saé sareng ngawaskeun réngkingna dina hasil pamilarian App Store.