ASR Akronim

asar

ASR mangrupakeun akronim pikeun Pangakuan Biantara Otomatis.

Kamampuhan sistem pikeun ngarti sareng ngolah ucapan alami. Sistem ASR dianggo dina asisten sora, chatbots, tarjamahan mesin, sareng seueur deui.