ATT Akronim

ATT

ATT mangrupakeun akronim pikeun App Transparansi.

A kerangka dina alat Apple ios nu nyadiakeun pamaké kalawan kamampuhan pikeun duanana authorize tur tingal kumaha data pamaké maranéhanana dilacak ku pamaké atawa ku alat ku aplikasi mobile.