AWS Akronim

AWS

AWS teh akronim pikeun Layanan Web Amazon.

Jasa wéb Amazon ngagaduhan langkung ti 175 jasa pikeun rupa-rupa téknologi, industri, sareng kasus panggunaan anu nawiskeun pendekatan bayar-sakumaha-anjeun-buka pikeun harga.