B2B Akronim

B2B

B2B nyaéta akronim pikeun Usaha kana Usaha.

B2B ngajelaskeun tugas pamasaran atanapi ngajual ka bisnis anu sanés. Seueur toko sareng jasa ritel ngalayanan usaha sanés sareng kalolobaan transaksi B2B lumangsung di tukangeun layar sateuacan produk dugi ka konsumén.