B2B2C Acronyms

B2B2C

B2B2C nyaéta akronim pikeun Usaha kana Usaha ka Konsumén.

Modél e-commerce anu ngagabungkeun B2B sareng B2C pikeun transaksi produk atanapi jasa anu lengkep. Usaha ngembangkeun produk, solusi, atanapi jasa sareng nyayogikeun ka pangguna akhir bisnis anu sanés.