B2C Akronim

B2C

B2C nyaéta akronim pikeun Usaha pikeun Konsumén.

Modél bisnis tradisional pamasaran usaha langsung ka konsumen. Jasa pamasaran B2C kalebet perbankan online, lélang, sareng perjalanan, sanés ngan ukur ritel.