BDBP Akronim

BDBP

BDBP teh akronim pikeun Kaputusan Meuli Brand Persona urang.

Daptar alesan anu bakal nyababkeun segmen khusus tina pamiarsa targét anjeun mésér barang ti anjeun sareng ogé alesan anu pasti bakal nyarioskeun aranjeunna henteu.