BDR Acronyms

Bdr

BDR teh akronim pikeun Perwakilan Pangembangan Bisnis.

Peran penjualan khusus tingkat senior anu tanggel waler pikeun ngembangkeun hubungan bisnis, mitra, sareng kasempetan anyar.