BI Akronim

BI

BI nyaéta akronim pikeun bisnis AKAL.

A toolset atawa platform keur analis ngakses data, ngamanipulasi eta, lajeng nembongkeun eta. Laporan atanapi kaluaran dasbor ngamungkinkeun para pamimpin bisnis ngawas KPI sareng data sanésna supados