BIMI Akronim

BIMI

BIMI nyaéta akronim pikeun Indikator Brand pikeun Idéntifikasi Pesen.

A spésifikasi ngamungkinkeun pikeun mintonkeun logos brand gigireun surelek nu dioténtikasi pikeun ngahindarkeun hiji merk keur impersonated via email.