BOGO Acronyms

bogo

BOGO nyaéta akronim pikeun Mésér Hiji kénging Hiji.

"Mésér hiji, kéngingkeun hiji gratis" atanapi "dua pikeun harga hiji" mangrupikeun bentuk umum tina promosi penjualan.