BOPIS Akronim

BOPIS

BOPIS nyaéta akronim pikeun Mésér Online Pick-Up In-Store.

Métodologi dimana konsumen tiasa mésér online sareng langsung angkat di toko ritel lokal. Ieu ngagaduhan kamekaran sareng nyoko anu signifikan kusabab pandémik. Sababaraha pangecér malah gaduh stasiun drive-up dimana karyawan ngamuat barang langsung dina mobil anjeun.