BR Acronyms

BR

BR nyaéta akronim pikeun mumbul Rate.

Laju mumbul ngarujuk kana tindakan anu dilakukeun ku pangguna nalika dina halaman wéb anjeun. Upami aranjeunna darat dina halaman sareng angkat ka situs sanés, aranjeunna parantos mumbul tina halaman anjeun. Éta ogé tiasa ngarujuk kana email anu ngarujuk kana email anu henteu ngahontal koropak. Ieu mangrupakeun KPI kinerja eusi anjeun sarta laju mumbul tinggi bisa signify eusi pamasaran teu epektip diantara isu sejenna.