CAC Akronim

CAC

CAC nyaéta akronim pikeun Biaya Acquiring Palanggan.

Biaya meunangna palanggan pikeun mésér produk atanapi jasa. Salaku hiji unit ékonomi penting, waragad akuisisi customer mindeng patali jeung nilai hirupna customer. Kalayan CAC, perusahaan naon waé tiasa ngukur sabaraha biayana pikeun nampi unggal palanggan.