Akronim CAGR

CAGR

CAGR nyaéta akronim pikeun Tingkat Pertumbuhan Tahunan Sanyawa.

Laju rata-rata taunan tina pertumbuhan pendapatan antara dua taun, asumsina pertumbuhan lumangsung dina laju gabungan éksponénsial.

sumber: Gartner