CAN-SPAM Akronim

BISA-SPAM

CAN-SPAM nyaéta akronim pikeun Ngadalikeun Serangan pornografi Non-Dipénta sareng Marketing.

Ieu mangrupikeun undang-undang AS anu dikaluarkeun dina 2003 anu ngalarang usaha ngirim email tanpa idin. Anjeun kedah ngalebetkeun pilihan unsubscribe dina sadaya email sareng anjeun henteu kedah nambihan nami kana éta tanpa idin anu dinyatakeun.