CASS Akronim

Cass

CASS teh akronim pikeun Sistem Panyokong Akurasi Coding.

Sistem anu dianggo ku Layanan Pos Amérika Serikat (USPS) pikeun meunteun katepatan parangkat lunak anu ngabenerkeun sareng cocog sareng alamat jalan.