Akronim CCE

ECC

CCE nyaéta akronim pikeun Pangalaman Palanggan Conversational.

Palayanan palanggan paguneman sareng pangalaman palanggan mangrupikeun metode pikeun ngabantosan para nasabah anu difokuskeun ngawangun hubungan jangka panjang, tinimbang ngarengsekeun sababaraha masalah.

sumber: Kustomer