Akronim CCPA

CCPA

CCPA mangrupakeun akronim pikeun UU Kapribadian Konsumen California.

Katetepan nagara dimaksudkeun pikeun ningkatkeun hak privasi sareng perlindungan konsumen pikeun warga California, Amérika Serikat. Baca artikel ieu dina Naha CCPA kedah masalah pikeun usaha kanggo inpormasi lengkep.