CDP Akronim

CDP

CDP nyaéta akronim pikeun Platform Data Palanggan.

A sentral, pengkuh, database customer hasil ngahijikeun Tatar anu bisa diasupan ku sistem lianna. Data ditarik tina sababaraha sumber, dibersihkeun, sareng digabungkeun pikeun nyiptakeun profil palanggan tunggal (ogé katelah tempoan 360 derajat). Data ieu tiasa teras dianggo pikeun tujuan otomatisasi pamasaran atanapi ku layanan palanggan sareng profésional penjualan pikeun langkung ngartos sareng ngabales kabutuhan palanggan. Data ogé tiasa diintegrasikeun sareng sistem pamasaran pikeun segmen anu langkung saé sareng nargétkeun palanggan dumasar kana paripolahna.