CIO Akronim

CIO

CIO nyaéta akronim pikeun Kapala Informationmbaran Patugas.

Posisi tingkat eksekutif dina perusahaan anu padamelanna difokuskeun kana manajemén, palaksanaan, sareng visi panggunaan téknologi dina hiji organisasi. Tanggung jawab ieu sok disebut salaku CTO..