CISO Akronim

CISO

CISO nyaéta akronim pikeun Kapala Perwira Kaamanan Kaamanan.

Eksekutif tingkat senior dina hiji organisasi anu tanggung jawab pikeun ngadegkeun sareng ngajaga visi perusahaan, strategi, sareng program pikeun mastikeun aset inpormasi sareng téknologi dijagi cekap.