CMO Akronim

CMO

CMO teh akronim pikeun Kapala Marketing Officer.

Posisi éksékutip anu tanggung jawab pikeun nyetir kasadaran, papacangan, sareng paménta pikeun penjualan (MQLs) dina hiji organisasi.