CMP Akronim

CMP

CMP nyaéta akronim pikeun Platform Manajemén idin.

Alat anu mastikeun perusahaan patuh kana peraturan idin komunikasi anu relevan, sapertos GDPR sareng TCPA. CMP mangrupikeun alat perusahaan atanapi penerbit anu tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun idin konsumen. Éta ogé ngabantosan ngatur data sareng ngabagikeunana sareng panyadia ladénan téks sareng email.