CMS Akronim

CMS

CMS teh akronim pikeun System Management eusi.

aplikasi anu ngahijikeun sareng ngagampangkeun nyiptakeun, ngédit, ngokolakeun, sareng nyebarkeun kontén. CMS misahkeun desain sareng téma tina eusi, ngamungkinkeun perusahaan ngawangun sareng ngédit situs tanpa peryogi pamekar. WordPress nyaéta CMS populér.