CMYK Akronim

CMYK

CMYK nyaéta akronim pikeun Cyan, Magenta, Konéng, sareng Konci.

Modél warna subtractive, dumasar kana modél warna CMY, dipaké dina percetakan warna. CMYK nujul kana opat pelat tinta dipaké dina sababaraha warna percetakan: cyan, magénta, konéng, jeung konci.