CNAME Akronim

CNAME

CNAME teh akronim pikeun Rékam Ngaran Canonical.

A Canonical Name atanapi CNAME record mangrupikeun jinis rékaman DNS anu ngapetakeun nami landian kana nami domain anu leres atanapi kanonik. Rékaman CNAME ilaharna dipaké pikeun peta subdomain kayaning www atawa mail ka domain hosting nu eusi subdomain urang.