CPA Akronim

CPA

CPA teh akronim pikeun Biaya Per akuisisi.

Cost Per Acquisition mangrupikeun métrik pamasaran anu ngukur biaya agrégat pikeun nyandak hiji palanggan anu mayar dina tingkat kampanye atanapi saluran. CPA mangrupikeun ukuran penting pikeun kasuksésan pamasaran, umumna dibédakeun tina Cost of Acquiring Customer (CAC) ku aplikasi granular na.

sumber: Bigcommerce