CPA Akronim

CPA

CPA teh akronim pikeun Biaya Per Peta.

Cost per action mangrupikeun ukuran iklan online sareng modél harga anu ngarujuk kana tindakan anu ditangtukeun, contona, penjualan, klik, atanapi kirimkeun formulir. Kadang-kadang disalahartikeun dina lingkungan pamasaran salaku biaya per akuisisi, anu mangrupikeun métrik anu béda.