CPC Akronim

BPK

BPK nyaéta akronim pikeun Biaya Per Pencét.

Ieu mangrupikeun metode anu dianggo ku penerbit pikeun ngecas rohangan iklan dina situs wéb. Pangiklan ngan mayar kanggo iklan nalika diklik, sanés pikeun paparan. Éta tiasa muncul dina ratusan situs atanapi halaman, tapi upami teu dilaksanakeun, teu aya biaya.