CPG Akronim

CPG

CPG nyaéta akronim pikeun Barang rangkep konsumén.

Produk anu dijual gancang sareng hargana murah. Conto kaasup barang rumah tangga anu henteu awét sapertos bungkusan dahareun, inuman, paranti mandi, permen, kosmétik, obat-obatan anu dijual bebas, barang-barang garing, sareng bahan-bahan anu sanés.