CPI Akronim

ICC

CPI nyaéta akronim pikeun Indikator Kinerja Pelanggan.

Métrik museur kana persépsi palanggan sapertos waktos résolusi, kasadiaan sumber daya, betah dianggo, kamungkinan nyarankeun, sareng nilai produk atanapi jasa. Métrik ieu langsung dikaitkeun kana ingetan palanggan, pertumbuhan akuisisi, sareng paningkatan nilai per palanggan.