CPL Akronim

CPL

CPL teh akronim pikeun Biaya Per Diterangkeun.

CPL nganggap sadaya biaya anu nuju ngahasilkeun kalungguhan. Kaasup dolar iklan anu dibébaskeun, nyiptakeun jaminan, biaya hosting wéb, sareng sagala rupa biaya anu sanés, contona.