CPQ Acronyms

CPQ

CPQ nyaéta akronim pikeun Konpigurasikeun Harga Quote.

Konpigurasikeun, parangkat lunak harga harga mangrupikeun istilah anu dianggo dina industri bisnis-ka-bisnis (B2B) pikeun ngajelaskeun sistem parangkat lunak anu ngabantosan anu ngajual ngadugikeun produk anu rumit sareng tiasa dikonfigurasi.