CRM Akronim

CRM

CRM teh akronim pikeun Management Hubungan customer.

Jinis parangkat lunak anu ngamungkinkeun perusahaan ngatur sareng nganalisis interaksi palanggan sapanjang hubungan sareng siklus hirupna pikeun ningkatkeun hubungan éta. Parangkat lunak CRM tiasa ngabantosan anjeun ngarobih petunjuk, ngasuh penjualan sareng ngabantosan nahan palanggan.