CRO Akronim

Cro

CRO nyaéta akronim pikeun Optimisasi Laju Konversi.

akronim Ieu shorthand pikeun nyokot katingal obyektif dina strategi marketing kaasup situs web, kaca badarat, média sosial, sarta CTAs pikeun ngaronjatkeun jumlah prospek nu dirobah jadi konsumén.

Cro

CRO nyaéta akronim pikeun Kapala Pajeg Officer.

Eksekutif anu biasana ngawaskeun penjualan sareng operasi pamasaran dina hiji perusahaan.