CSS Akronim

CSS

CSS teh akronim pikeun Lambaran Gaya Cascading.

Métodologi pikeun nyimpen sareng nerapkeun presentasi dokumén anu ditulis dina basa markup sapertos HTML nganggo browser. CSS mangrupakeun téhnologi cornerstone tina World Wide Web, barengan HTML jeung JavaScript