CSV Akronim

CSV

CSV nyaéta akronim pikeun Nilai Koma-Dipisahkeun.

Format file anu umum dianggo pikeun ngékspor sareng ngimpor data dina sistem. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, file CSV ngagunakeun koma pikeun misahkeun nilai dina data.