CTA Akronim

nya čta

CTA teh akronim pikeun Telepon-To-Aksi.

Tujuan pamasaran eusi nyaéta pikeun nginpokeun, ngadidik atanapi ngahibur pamiarsa, tapi pamustunganana tujuan tina eusi naon waé nyaéta pikeun ngajantenkeun pamiarsa nyandak tindakan kana kontén anu aranjeunna baca. CTA tiasa janten tautan, tombol, gambar, atanapi tautan wéb anu ngadorong pamaca pikeun ngalakukeun ku cara ngaunduh, nelepon, ngadaptar atanapi ngadatangan hiji acara.