CTO Akronim

CTO

CTO teh akronim pikeun Kapala Technology Officer.

Kapala perwira téhnologi, lulugu perwira téknis, atawa lulugu téknolog, nyaéta posisi tingkat eksekutif dina hiji pausahaan anu padamelanna museur kana manajemén, palaksanaan, sareng visi pamakean téknologi dina hiji organisasi. Tanggung jawab ieu sok disebut salaku CIO.

CTO

CTO teh akronim pikeun Pencét Pikeun Buka.

Laju click-to-open nyaéta jumlah klik kaluar tina jumlah surelek dibuka tinimbang jumlah surelek dikirimkeun. Métrik ieu nyayogikeun eupan balik ngeunaan kumaha desain sareng olahtalatah resonated sareng pamiarsa anjeun sabab klik ieu ngan ukur ti jalma anu leres-leres ningali email anjeun. Singketan séjén nyaéta CTOR.