CTOR Akronim

CTOR

CTOR teh akronim pikeun Laju Klik-Kanggo-Buka.

Laju Klik-to-buka mangrupikeun jumlah klik tina jumlah email anu dibuka tibatan jumlah email anu dikirimkeun. Métrik ieu nyadiakeun eupan balik ngeunaan kumaha desain sareng olahtalatah resonated kalayan pemirsa anjeun, sabab klik ieu ngan ukur ti jalma anu sabenerna ningali email anjeun.