CTR Akronim

CTR

CTR teh akronim pikeun Laju Klik-Ngaliwatan.

Babandingan pangguna anu ngaklik tautan khusus kana jumlah total pangguna anu ningali halaman, email, atanapi iklan. Biasana dianggo pikeun ngukur kasuksésan kampanye iklan online pikeun halaman wéb khusus ogé efektivitas kampanye email.