CX Acronyms

CX

CX teh akronim pikeun Garapan customer.

Ukuran sadaya titik kontak sareng interaksi palanggan sareng bisnis sareng merek anjeun. Ieu tiasa kalebet panggunaan produk atanapi jasa anjeun, ngiringan halaman wéb anjeun, sareng komunikasi sareng interaksi sareng tim penjualan anjeun.