Akronim DaaS

DaaS

DaaS nyaéta akronim pikeun Data salaku Service a.

Alat dumasar-awan dipaké pikeun pengayaan, validasi, ngamutahirkeun, nalungtik, integrasi, jeung konsumsi data.