DAM Akronim

dam

DAM nyaéta akronim pikeun Digital asset Manajemén.

Platform sareng sistem panyimpen pikeun file média anu beunghar kalebet gambar sareng pidéo. Platform ieu ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngatur aset nalika nyiptakeun, nyimpen, ngatur, ngadistribusikaeun, sareng - sacara opsional - ngarobih kontén anu disatujuan ku merek dina lokasi terpusat.